Kleine stapjes, grote veranderingen... GO! Ga ervoor, samen komen we er wel!

Contactgegevens

Familiepraktijkgo.nl
Louise Kerlinghof 20
1705 NJ Heerhugowaard
T: 06-34018213 Whatsapp mag ook
E: info@familiepraktijkgo.nl

KVK: 71066551
NL84ABNA0840155042

Een coach zoekt samen met jou naar een oplossing voor jouw hulpvraag, zonder oordeel, zonder mening, maar door het stellen van de juiste vragen gaan we samen op zoek naar de oplossing die bij jullie gezin past. Het is altijd anders bij elk gezin en is dan ook erg persoonlijk. Een coach komt niet met een oplossing voor jullie en zal jullie ook niet vertellen wat goed is of fout.

Er zijn verschillende prijzen of pakketten. Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is altijd gratis en een fijne manier om erachter te komen of het wel echt iets is voor jullie.

Een coach is juist de perfecte oplossing tussen advies vragen aan familie, vrienden of kennissen of naar de jeugdzorg gaan. Er is geen wachtlijst en jullie kunnen direct geholpen worden. Ook hoeven jullie niet eerst naar de dokter om deze hulp aan te vragen. Het is echt puur om jullie als gezin te helpen op een manier die bij jullie past, zonder ongevraagd of tegenstrijdig advies.

Ee​n opvoedcoach of gezinscoach coacht het gezin, mijn specialisatie zijn families die een baby op komst hebben of met kinderen tot een jaar of 6. Dit betekent dan ook dat ik de ouders van het kind of de kinderen coach, omdat ik van mening ben dat de ouders in de eerste 5 jaar de grootste invloed hebben op het gedrag van het kind. Ook is het naar mijn mening beter voor het zelfvertrouwen van het kind als we eerst proberen te kijken naar het gezin. Voor kinderen vanaf 6 jaar kun je het beste een kindercoach vragen, mocht je hier hulp bij nodig hebben dan kan ik u daar ook mee helpen.

Nee, ik ben speciaal opgeleid als opvoed/gezinscoach, dit betekent dat ik het hele gezin coach. Dit vind ik belangrijk omdat het hele gezin van invloed is op het gedrag van alle gezinsleden. Ik kan u wel doorverwijzen naar een goede kindercoach in de buurt.

De coaching sessies kunnen worden gehouden in mijn praktijk, bij u thuis of op een andere gewenste locatie. Als ik hiervoor meer dan 10 km moet reizen, dan vraag ik wel een vergoeding voor de kilometers.

In principe doe ik mijn coaching en buddy sessies maximaal een uur vanaf Alkmaar. Voor in-house trainingen voor professionals ben ik bereid verder te reizen. Stuur mij een berichtje voor meer informatie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Familiepraktijkgo.nl

Louise Kerlinghof 20
1705 NJ Heerhugowaard, Noord-Holland

T: 06-34018213 (Whatsapp mag ook)
E: info@familiepraktijkgo.nl
KVK: 71066551
NL84ABNA0840155042

Volg ons op social media!